Zaterdag 25 juni 2016 Repair Café Parkstad Limburg in Op de Boor in Bocholtz

Zaterdag 25 juni is er Repair Café in Activiteitencentrum Op de Boor, Wilhelminastraat 19 in Bocholtz. Van 10 tot 13 uur bent u welkom in Op de Boor om samen met een deskundige vrijwilliger uw kapotte maar nog dierbare spullen te repareren. Van het gemeentebestuur van Simpelveld hebben wij vernomen dat wethouder Thijs Gulpen deze dag komt kennismaken met het Repair Café Parkstad Limburg, de vrijwilligers en natuurlijk de klanten.

Er zijn computermensen, elektriciens en zeer ervaren naaisters aanwezig. En het leuke is, u blijft erbij want samen repareren is leuker en je leert ervan. Dus start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast, blijft het koffiezetapparaat lekken of zit er een gat in uw broek? Gooi niet meteen alles weg, dat kan altijd nog. Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard.

De vrijwilligers van Repair Café Parkstad laten u zien dat repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk. Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar. Wij zien u graag komen, entree is gratis maar een vrije gave wordt op prijs gesteld.

Repair Café Parkstad Limburg bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die van repareren hun hobby hebben gemaakt met als doel de afvalberg die maar steeds blijft groeien kleiner te maken en op die manier iets voor ons milieu te doen.

  • Voor vragen over of het aanmelden van bijv een reparatie kunt u telefonisch contact opnemen 06-53562168 of via mail.
  • Kijk ook eens op de landelijke website www.repaircafe.nl.

In juli, augustus en september is er geen Repair Café Parkstad Limburg. De volgende bijeenkomst na de zomer is op 29 oktober 2016 in Bocholtz.