Verslag Repair Café Parkstad Limburg 28 november 2015

De laatste bijeenkomst van 2015 was in MFC The Break te Heerlen. Ter gelegenheid van de naderende Sinterklaas dronken we gezamenlijk koffie met kruimel speculaas vlaai, en Corrie trakteerde iedereen op een zakje Aachener printen ter ere van haar verjaardag.

Bijna alle vrijwilligers waren present op deze zaterdag. Hierdoor verliep de middag, ondanks dat er 23 klanten waren, vlotjes. Wat dit keer ook opviel was dat er veel snelle, geslaagde reparaties waren, waardoor de mensen zeer tevreden huiswaarts gingen.

Wat kwam er zoal op tafel? Een kruimeldief, op afstand bedienbare speelgoedtractor, papierversnipperaar, tomtom, stofzuiger, snijmachine, elektrische ramenwisser, telmachine, halogeenlampen, boodschappentassen, kleding, videorecorder, satellietschotel, paraplu en natuurlijk een Senseo. In totaal konden er 15 stuks wel, 3 half en 5 niet gerepareerd worden.

Iedereen een gezellige kerst en een goeie roetsj in het nieuwe jaar toegewenst!

In december is vanwege de kerstperiode géén Repair Café in de regio Parkstad, wij zien elkaar weer op zaterdag 30 januari 2016 in Bocholtz.