Repair Café Parkstad Limburg met workshop haken!

Zaterdag 28 februari is er van 10 tot 13 uur Repair Café (reparatiecafé) in Dienstencentrum Op de Boor, Wilhelminastraat 19 in Bocholtz.

Workshop
Tijdens dit Repair Café wordt er door Els Schenk een workshop haken gegeven, want haken en breien zijn weer helemaal in. De workshop is van 10.30 tot 12.30 uur, u kunt gratis kennis maken met de vele facetten van het haken. Aanmelden mag maar is niet nodig, ervaring ook niet.
Els laat u zien dat u haakwerk niet alleen kunt gebruiken ter decoratie maar ook als bijv. reparatie en het oppimpen van kleding. U zult verbaasd zijn!

Repair Café
Hebt u een kapotte stereo of lamp? Druppelt de koffiezetter na, zit er een gat in uw broek of loopt de naaimachine steeds vast? Neem uw kapotte spullen mee naar het Repair Café.
De vrijwilligers van het Repair Café proberen deze spullen samen met u te repareren. Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Het Repair Café probeert zo bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal willen de vrijwilligers van het Repair Café laten zien dat samen repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk.

Zo valt er ook altijd iets te leren. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar.

Vrijwilligers
Ons Repair Café is dringend op zoek naar vrijwilligers. Bent u iemand die handig is in bijvoorbeeld het repareren van elektronica of elektrische apparatuur? Loop dan eens naar binnen tijdens het Repair Café, u ziet dan onze vrijwilligers in actie. Of neem contact met ons op door op de link “Contact”, bovenaan in het schermmenu, te klikken.

Er is gratis entree, een vrije gave is welkom!

Tot ziens in Bocholtz!

Wanneer is er weer Repair Café?

  • Zaterdag 28 maart – 14 tot 17 uur Activiteitencentrum De Break Heerlen
  • Zaterdag 18 april – 10 tot 13 uur Dienstencentrum Op de Boor Bocholtz
  • Zaterdag 30 mei – 14 tot 17 uur Activiteitencentrum De Break Heerlen