Repair Café Parkstad Limburg zaterdag 22 april in Sam Sam Heerlen

Zaterdag 22 april is er Repair Café in Sam Sam aan de Mijnzetellaan 2 in Heerlen (Zeswegen t.o. de Aldi).

Van 10 uur tot 13 uur bent u welkom met uw kapotte spullen in onze nieuwe locatie. Samen met U gaan deskundige vrijwilligers proberen die kapotte spullen weer aan de gang te krijgen, te repareren. Onze vrijwilligers hebben ervaring met elektrische en elektronische apparatuur, computers, fietsen, reparatie van kleding enz. Dus start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast, blijft het koffiezetapparaat lekken of zit er een gat in uw broek? Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard. Gooi niet meteen alles weg, dat kan altijd nog!

Tevens is onze veelzijdige haakster Els aanwezig en geeft ter plekke een workshop in duurzaam haken en hergebruik van kleding.


JOARMAAT HEËLE
Parksjtad in Transitie, waar het Repair Café een werkgroep van is, staat 22 april met een stand op de Joarmaat in Heerlen en wel vóór de SNS-winkel aan de Saroleastraat 4. U kunt er van 10 tot 16 uur terecht om kennis te maken met de verschillende vormen van duurzaamheid, permacultuur en moestuinieren. Van het Repair Café zijn 2 vrijwilligers de hele dag aanwezig om te repareren.


Wij zien u graag komen, entree is gratis maar een vrije gave is welkom. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, koffie en thee staan klaar.

Bent u handig en wilt u zich aanmelden als vrijwilliger bij het Repair Café? Bel of mail ons (klik hier), of kom gewoon eens kijken.