Repair Café Parkstad Limburg 18 februari 2017 in Sam-Sam Heerlen

Op zaterdag 18 februari bent u van 10 tot 13 uur welkom met uw kapotte spullen in onze nieuwe locatie aan de Mijnzetellaan 2 in Heerlen (Zeswegen t.o. de Aldi). Samen met u proberen deskundige vrijwilligers die kapotte spullen weer aan de gang te krijgen, te repareren.

Onze vrijwilligers hebben ervaring met elektronische apparatuur, computers, fietsen, reparatie van kleding, enz. Tevens is onze veelzijdige haakster Els aanwezig en geeft ter plekke een workshop in duurzaam haken en hergebruik van kleding.

Start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast, blijft het koffiezetapparaat lekken of zit er een gat in uw broek? Gooi niet meteen alles weg, dat kan altijd nog. Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard.

Waarom een Repair Café?
Tegenwoordig leven wij in een weggooimaatschappij. Repareren, daar is geen tijd meer voor, het zit niet meer in ons bloed. Het Repair Café probeert daar verandering in te brengen en bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. De vrijwilligers van het Repair Café laten u zien dat repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk. Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, etc.

Iedereen is welkom, wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar. De entree is gratis maar een vrije gave is welkom.

Voor vragen over bijv. een reparatie of aanmelding ervan kunt u contact opnemen: telefonisch 06-535 621 68 of via de mail.