Repair Café Parkstad in Op de Boor Bocholtz

Zaterdag 19 maart is er Repair Café in Activiteitencentrum Op de Boor, Wilhelminastraat 19 in Bocholtz. Deskundige vrijwilligers repareren van 10 tot 13 uur. Samen met u gaan zij aan de slag om uw kapotte spullen weer aan de gang te krijgen, te repareren. Er zijn computermensen, elektriciens en zeer ervaren naaisters.

Dus start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast? Blijft het koffiezetapparaat lekken of zit er een gat in uw broek? Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard!
Op deze manier proberen wij samen met u iets te doen aan ons milieu, aan die afvalberg die maar blijft groeien. Daarom, gooi niet meteen alles weg, dat kan altijd nog!

De vrijwilligers van het Repair Café laten u zien dat repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk! Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar.

  • Voor vragen over of het aanmelden van bijv. een reparatie kunt u contact opnemen, telefonisch: 06 535 621 68 of via de mail.
  • Kijk ook eens op de landelijke website: www.repaircafe.nl

Wij zien u graag komen, entree is gratis maar een vrije gave wordt op prijs gesteld!