Repair Café Parkstad 28 mei 2016 in The Break

Zaterdag 28 mei 2016 is er Repair Café in Activiteitencentrum The Break aan de Schandelermolenweg 24, Heerlen. Van 10 tot 13 uur bent u welkom met uw nog dierbare kapotte spullen.

Vrijwilligers die verstand van zaken hebben repareren uw kapotte maar nog goeie spullen. Wat wordt er zoal gerepareerd? Computers, naaimachines, elektrische apparatuur, kleding etc. Koffie en thee staan klaar, u bent van harte welkom ook als u niets hebt om te laten repareren. Entree is gratis maar een vrije gave is welkom.

Waarom een Repair Café?
Tegenwoordig leven wij in een weggooimaatschappij. De afvalberg wordt steeds groter en groter. Door te repareren en niet meteen weg te gooien proberen de vrijwilligers van het Repair Café bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Samen met u wordt er gekeken wat er kapot is en of het al dan niet te repareren is. Wij laten u zien dat repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk! Gereedschap en materiaal (geen onderdelen) zijn aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Hebt u vragen over een reparatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?
Dat kan telefonisch (06-53562168) of via de mail.