Repair Café Parkstad 16 april 2016 in The Break, Heerlen

Zaterdag 16 april is er Repair Café in Activiteitencentrum The Break aan de Schandelermolenweg 24 in Heerlen. Van 10 tot 13 uur bent u welkom met uw nog dierbare kapotte spullen.

Gooi niet meteen alles weg, dat kan altijd nog!
Start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast? Blijft het koffiezetapparaat druppelen of zit er een gat in uw broek? Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard! Onze vrijwilligers hebben ervaring in elektrische apparatuur, computers, naaiwerk, enz.

Waarom een Repair Café?
Tegenwoordig leven wij in een weggooimaatschappij. De afvalberg wordt steeds groter en groter. Door te repareren en niet meteen weg te gooien proberen de vrijwilligers van het Repair Café bij te dragen aan een mentaliteitsverandering die noodzakelijk is om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Zij laten u zien dat repareren leuk is, en vaak heel gemakkelijk! Samen met u wordt er gekeken wat er kapot is en of het al dan niet te repareren is. Gereedschap en materiaal (geen onderdelen) zijn aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Voor vragen over of aanmelden van bijvoorbeeld een reparatie kunt u telefonisch contact opnemen: 06-535 621 68 of via de mail. Bezoek ook onze facebookpagina.

U bent van harte welkom, ook als u niets hebt om te laten repareren maar zomaar een kijkje wilt komen nemen, koffie en thee staan klaar. Entree is gratis maar een vrije gave is welkom.