Doneer je oude smartphone

Bron: repaircafe.nl

Heb jij ook twee smartphones, één die je gebruikt en één die ligt te verstoffen in een la? Doe dan mee aan de decemberactie van ReplaceDirect en Stichting Repair Café. Jij levert je oude, kapotte smartphone in, ReplaceDirect repareert, het Repair Café doneert.

Onderdelen- en reparatiewebwinkel ReplaceDirect en Stichting Repair Café zamelen de hele maand december 2016 in Nederland en Vlaanderen oude smartphones in. Om ze vervolgens te repareren en te doneren aan mensen die dringend een (nieuwe) smartphone nodig hebben, maar bijvoorbeeld het geld missen om er zelf een te kopen.

Hoe werkt de decemberactie?
1. Deelnemers kunnen via www.replacedirect.nl/eerlijke-deal een oude smartphone aanmelden;
2. Ze ontvangen een enveloppe waarin ze gratis hun telefoon kunnen opsturen;
3. ReplaceDirect zorgt voor de reparatie en knapt de telefoons op;
4. De vernieuwde smartphone gaat begin januari naar een Repair Café dat zich bij ReplaceDirect heeft aangemeld;
5. Het Repair Café doneert de smartphone aan een bezoeker die hem goed kan gebruiken.

(LET OP: Het is alleen mogelijk op bovenstaande manier, er worden geen smartphones ingezameld via Repair Café Parkstad Limburg. Actie is geldig tot en met 31 december 2016.)

Reparatietrainingen voor Repair Café-vrijwilligers
ReplaceDirect heeft al meer dan tien jaar reparatie-ervaring op het gebied van mobiele telefoons. Sinds dit jaar kunnen Repair Café-vrijwilligers uit Vlaanderen en Nederland een reparatietraining volgen bij het Brabantse bedrijf. Zo hebben al meer dan 50 vrijwilligers basisvaardigheden geleerd waarmee ze de meest voorkomende reparaties kunnen uitvoeren.

Doe jij ook mee met de decemberactie Van Oude Mobiel naar Eerlijke Deal? Meld je oude smartphone vandaag nog aan bij ReplaceDirect!