11 maart 2017 Repair Café in Op de Boor, Bocholtz

Zaterdag 11 maart 2017 is er van 10 tot 13 uur Repair Café in Activiteitencentrum Op de Boor, Wilhelminastraat 19 in Bocholtz. Kom naar het Repair Café met die kapotte naaimachine, die vastgelopen computer, die kapotte broek, dat lekkende koffiezetapparaat. Heb hart voor het milieu en gooi niet meteen alles weg.

De vrijwilligers van Repair Café Parkstad Limburg zijn computerdeskundigen, elektriciens en zeer ervaren naaisters. Ze laten u zien dat repareren leuk is en vaak heel gemakkelijk. En het leuke is, u blijft erbij want samen repareren is leuker en je leert ervan. Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, etc.

Gun uw spullen een tweede leven, ze zijn het nog waard. Weggooien kan altijd nog. Wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, de koffie en de thee staan klaar. Wij zien u graag komen, entree is gratis maar een vrije gave wordt op prijs gesteld.

  • Voor vragen over of het aanmelden van bijv een reparatie kunt u telefonisch contact opnemen: 06 535 621 68 of via de mail.
  • Kijk ook eens op de landelijke website: www.repaircafe.nl.